Sa zadovoljstovom Vas obaveštavamo da je u strogom centru grada Beograda, u Ulici Vuka Karadžića, za ljubitelje meksičke kuhinje vrata otvorio restoran “ZAPATA CIUDAD”.

   

Duži niz godina restoran „ZAPATA“ koji se nalazi u neposrednoj blizini Vukovog spomenika svim svojim gostima željnim nečeg drugačijeg, sasvim osobenog u odnosu na uobičajenu ugostiteljsku ponudu, nudi originalno gastronomsko i hedonističko uživanje. Ka istom cilju teži i u restoran “ZAPATA CIUDAD”

Dugogodišnje iskustvo rada u ugostiteljstvu čelnih ljudi ZAPATE, izvrsna hrana, veliki izbor pića i koktela, profesionlna usluga i nesvakidašnje uređen ambijent restorana, upotpuniće Vaš doživljaj, i verujemo, doprineti da nam ponovo dođete u posetu.

Naš restoran prevashodno nudi jela autentične meksičke kuhinje, spremljenih po originalnim receptima, čija će vas raznolikost pažljivo biranih ukusa, sigurni smo, prijatno iznenaditi.

Pića, raznovrsna, od ovdašnjih i većinom poznatih, preko evropskih i svetskih, pružiće vam priliku da izaberete baš ono koje će dati poseban ton vašem uživanju.
U izboru jela i pića, stoji vam na usluzi naše pažljivo odabrano osoblje.

Osetite čari Meksika u centru Beograda!

Zapata

ZAPATA

Restoran "Zapata" je osnovan u septembru 2005 godine i za jako kratko vreme stekao je brojne poštovaoce i verne goste.

Zapata Ciudad

ZAPATA CIUDAD

Sa zadovoljstovom Vas obaveštavamo da je u strogom centru grada Beograda, u Ulici Vuka Karadžića, za ljubitelje meksičke

Zapata Rio

ZAPATA RIO

Ovo je mesto gde ćete doživeti gastronomski i hedonistički užitak. Posle restorana "Zapata" i "Zapata Cuidad"

Dostava

DOSTAVA

Ukusna meksička hrana i u vasem domu! Pogledajte meni ponudu za dostavu i izaberite omiljenu kombinaciju.